...

Wanna Grow Roots

Portofoliu

wannagrowroots.com

site de prezentare Coaching

După prima discuție cu Oana, mi-am dat seama imediat că vreau să creez un site care să fie la fel de primitor și colorat ca și sesiunile de coaching ale ei. Să fie un site cald, empatic, unde fiecare element este o extensie a personalității sale pline de grijă.

Culorile sunt la fel de vii și invitante ca energia pe care Oana o aduce în fiecare sesiune de coaching. Galbenul aduce acel suflu de optimism, rozurile creează un sentiment de confort, iar maroul oferă acea stabilitate necesară oricărei creșteri.

Meniul site-ului e intuitiv, fără bătăi de cap, căci ultimul lucru pe care îl vrei e să te pierzi când eșți pe punctul de a-ți găși rădăcinile. Și, întrucât o imagine valorează cât o mie de cuvinte, am ales fotografii care să vorbească despre autenticitatea, deschiderea și pasiunea Oanei de a ajuta.

Împreună am construit un site care reflectă călătoria autentică pe care Oana, coach-ul din spatele brandului, o oferă clienților săi.

Vrei și tu un site care să-ți reflecte personalitatea și să atragă oamenii potriviți? Spune-mi povestea ta, și hai să vedem ce putem face împreună. Trimite-mi un mesaj aici.

Poti vedea mai jos alte site-uri din portofoliu.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.