...

Smart Contexpert Studio

creare site de prezentare contabilitate smartcontexpertstudio (2)

Portofoliu

smartcontexpertstudio.ro

site de prezentare contabilitate

Când Diana a venit la mine, provocarea era clară: cum putem metamorfoza site-ul ei de contabilitate, care era într-o formă destul de învechită și, să fim sinceri, un pic plictisitor, într-unul care să reflecte cu adevărat spiritul și profesionalismul ei, dar și să fie primitor și atractiv pentru clienții săi? Contabilitatea, deși poate părea un domeniu rigid, nu înseamnă că site-ul tău trebuie să urmeze aceleași reguli stricte.

Redesignul site-ului Dianei a fost o aventură! Am început cu ideea că fiecare aspect al site-ului trebuie să vorbească despre competența și seriozitatea necesare în domeniul contabilității, dar fără a sacrifica estetica și accesibilitatea. Scopul a fost să creăm un spațiu unde clienții să se simtă bineveniți și să găsească ușor informațiile de care au nevoie, totul împachetat într-un design modern și atrăgător.

Am mizat pe o combinație vibrantă de culori care să aducă site-ul la viață, îndepărtându-ne de paleta tradițională de griuri și albastruri des întâlnită în site-urile de contabilitate. 

Navigarea a fost simplificată, asigurându-ne că fiecare serviciu oferit este ușor de găsit și explicat clar, astfel încât potențialii clienți să înțeleagă rapid cum îi poate ajuta Diana. 

Rezultatul? Un site de contabilitate care se distinge în industrie: profesional, dar vibrant și primitor. Un loc unde Diana își poate prezenta nu doar serviciile, dar și personalitatea și dedicarea pentru domeniul contabilității. Este dovada vie că, indiferent de domeniul în care activezi, chiar și cel mai „rigid” site poate fi transformat într-unul memorabil și încărcat de personalitate.

Poti vedea mai jos alte site-uri din portofoliu.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.