Ai nevoie de un site pentru afacerea ta dar ai un buget mic? Construiește-ți singură un site WordPress care îți transformă vizitatorii în clienți. Vreau si eu site! ➞

Alexandra Schianu

Portofoliu

alexandraschianu.ro

site de prezentare psihoterapeut

Am avut privilegiul de a crea site-ul Alexandrei, care este psihoterapeut specializat in terapie prin regresie. Am lucrat indeaproape pentru a transpune esenta si valorile sale in designul site-ului, oferind o experienta online care sa transmita empatie, siguranta si sprijin. Am utilizat culori calde si armonioase, imagini relevante si am structurat continutul intr-un mod intuitiv, pentru a facilita navigarea si accesul la informatii importante. Rezultatul este un site profesionist si personalizat, care reflecta in mod autentic serviciile si abordarea unica a clientei mele. Sunt mandra ca fac parte din acest proiect care aduce lumina si transformare in vietile celor care calatoresc pe drumul terapeutic al vindecarii interioare.

Pe langa site, am ajutat-o pe Alexandra si cu un logo unic si semnificativ. Inspirata de profunzimea si puterea procesului de vindecare interioara, am conturat un simbol simplu si elegant care imbratiseaza conexiunea dintre minte, corp si spirit. Prin intermediul unui design curat si linii fluide, logo-ul reflecta echilibrul, transformarea si deschiderea catre introspectie si autocunoastere. In culorile calmante ale naturii si texturile incantatoare, logo-ul capteaza esenta empatiei si suportului pe care clienta o ofera prin serviciile sale terapeutice. Este o expresie vizuala autentica a filozofiei sale terapeutice si o reprezentare unica a identitatii sale profesionale in industria psihoterapiei.

Poti vedea mai jos alte site-uri din portofoliu.