Te simti coplesita de crearea unui site si nu stii de unde sa incepi? Descarca ghidul gratuit si fa primii pasi cu incredere! Ghid creare site gratuit โžž

Resurse pentru site-ul tau

Recomand doar aplicatii si resurse pe care le-am testat, le folosesc si in care am incredere. Sper sa te bucuri de aceste recomandari la fel de mult ca mine!๐Ÿ˜Š

Am incercat nenumarate aplicatii pentru a le gasi pe cele care imi plac si merita investitia! Pentru mine este foarte stresant sa pierd timpul, mai ales de cand am inceput propria mea afacere, asa ca am vrut sa gasesc programe care sa ma ajute sa ma organizez, sa economisesc timp si sa imi fac afacerea mai profesionala. ,,De ce am nevoie pentru a-mi incepe afacerea online?” este intrebarea pe care mi-o pun cel mai des. Ei bine, iata o lista cu preferatele mele fara de care nu pot trai!

*Unele linkuri de pe aceasta pagina si de pe siteul meu sunt linkuri de afiliere, ceea ce inseamna ca as putea primi un comision mic atunci cand cumperi ceva folosind linkul meu.

Hosterion

Hosterion este una dintre cele mai cunoscute, de incredere companii de gazduire pe care le-am incercat. Nu numai ca au un customer service foarte bun, dar performanta si viteza siteului gazduit la ei depasesc restul de pe piata din Romania. Aceasta este recomandarea mea numarul unu pentru cliente, atat pentru gazduire, cat si pentru domeniu.

Elementor Pro

Elementor este unul dintre cele mai populare constructoare de pagini pentru WordPress. De cand am inceput sa lucrez pentru cliente, am testat destul de multe teme si constructoare de pagini, si pot spune cu incredere ca Elementor Pro este optiunea cea mai accesibila, intuitiva si completa. Este o alegere foarte buna daca vrei sa iti faci singura siteul.

Shopify

Shopify este o platforma populara de ecommerce care iti permite sa creezi si administrezi magazine online. Este usor de utilizat si ofera o gama larga de functionalitati, inclusiv gestionarea produselor, procesarea platilor, gestionarea inventarului, etc.. Platforma este potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru afaceri mai mari, oferind solutii scalabile si suport tehnic bun.

Woodmart

WoodMartย  este o tema premium optimizata pentru a crea magazine online in WordPress. Ofera o interfata prietenoasa, rapida si o experienta buna clientilor tai. Nu are nevoie de o multime de pluginuri pentru a-ti crea magazinul online. Cele mai importante functionalitati sunt deja incluse si nu este nevoie sa mai cumperi alte pluginuri extra.

ThemeForest

Themeforest este locul unde poti gasi cele mai multe teme premium pentru WordPress. Indiferent de nisa in care se afla afacerea ta, sigur vei gasi o tema sau template care sa se potriveasca design-ului pe care il doresti.ย 

Mailerlite

Mailerlite este un serviciu de email marketing care te ajuta sa iti gestionezi lista de emailuri, sa scrii newsletters, sa automatizezi procese de lead generation, etc. Este foarte uศ™or de folosit, are versiune gratuita pana la 1000 de abonati – perfect daca abia incepi. Iar in versiunea gratuita are foarte multe optiuni pe care alte servicii de email marketing le ofera contra cost.

Canva

Canva este o platforma de design grafic DIY care te ajuta sa iti mentii brandul aliniat in toate mediile in care comunici (site, social media, materiale fizice, etc.). Au foarte multe designuri dintre care poti alege sau iti poti crea de la zero ce doresti folosindu-te de miile de poze si elemente.

Calendly

Calendly este un calendar online pentru programarea intalnirilor si evenimentelor. Scopul ei este eliminarea schimbului de mesaje si emailuri interminabile atunci cand incerci sa stabilesti o intalnire cu clientii tai. Si in loc sa tot cautati un timp disponibil pentru ambele parti, poti trimite linkul calendarului tau din Calendly si clientii pot alege ei o data si ora potrivita si pentru ei (chiar daca nu folosesc Calendly).ย 

Asana

Asana este o aplicatie pentru managementul taskurilor si al proiectelor. Inainte de Asana, am folosit Trello insa mi se parea ca nu am destule optiuni de organizare, iar apoi am gasit Asana si viata mea s-a schimbat. O folosesc inclusiv pentru lista de cumparaturi saptamanala!