Te simti coplesita de crearea unui site si nu stii de unde sa incepi? Descarca ghidul gratuit si fa primii pasi cu incredere! Ghid creare site gratuit ➞

Politica de confidentialitate

Cine suntem noi?

Proprietarul acestui site este Babadokia Design SRL, cu datele de contact în pagina de contact Roxie Hristev. Conform regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 Aprilie 2016, cu prevederi (GDPR) aplicabile din 25 Mai 2018, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ne asumăm obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, toate datele personale furnizate de utilizatorii acestui site.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

Pentru a putea răspunde la solicitările trimise prin intermediul formularelor de contact, pentru a înregistra programări online, pentru personalizarea preferințelor, pentru îmbunătățirea experienței tale pe site, pentru a asigura funcționalități adiționale și pentru transmiterea de oferte sau materiale promoționale, este absolut necesar să colectăm câteva date personale. Vizitatorul nu este obligat să ne furnizeze date personale, dar acest refuz ne pune în imposibilitatea de a-l contacta. Toate informațiile înregistrate în acest site sunt utilizate numai de către noi și nu sunt comunicate niciunui terț.

Conținut media

Dacă expediezi sau încarci imagini și filme în acest site, este indicat să elimini mai întâi datele înglobate (EXIF și GPS), deoarece vizitatorii pot descărca conținutul media și pot extrage toate datele aflate în respectivele fișiere.

Formulare de contact

Menționăm faptul că utilizăm și păstrăm datele trimise prin formularele noastre de contact, numai pentru o anumită perioadă de timp, doar în scopul deservirii clienților, dar nu folosim informațiile transmise prin intermediul acestor formulare în scopuri de marketing.

Date analitice

Nu suntem o companie de advertising, noi colectăm date analitice doar pentru statistici generale interne și pentru a înțelege care sunt cele mai bune resurse de optimizare web. Utilizăm pachete de servicii analitice oferite de Google (Google AnalyticsGoogle Ads și Google Tag) și Facebook (Facebook Chat și Facebook Pixel. Politica de confidențialitate a serviciilor Google este disponibilă aici iar politica de confidențialitate a serviciilor Facebook o puteti găsi aici.

Conținut înglobat de pe alt website

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (video, imagine sau text). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comportă exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat acel site web. Aceste site-uri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel website.

Cu cine partajăm datele tale?

Platforma utilizată de noi este configurată implicit să nu partajeze date personale. Cu toate acestea, trebuie ținut cont de faptul că absolut toate datele și fișierele acestui site sunt stocate și rulează pe serverul furnizorului serviciilor de găzduire al acestui domeniu web. Politica de confidențialitate Hosterion este disponibilă aici.

Cât timp îți păstrăm datele?

Dacă lași un comentariu, textul și metadatele acestuia sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare. Pentru utilizatorii care se înregistrează pe acest website (numai în cazul în care această opțiune este activată), stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii acestui website pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale?

Ai dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a fi uitat și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și dreptul să ne soliciți ștergerea lor din baza noastră de date, excepție făcând datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate. În cazul în care deții un cont de utilizator, sau ai lăsat comentarii în acest site, ne poți solicita un fișier cu datele tale personale pe care noi le deținem, inclusiv cu alte date pe care le-ai furnizat către noi, utilizând formularul de pe pagina de contact Roxie Hristev specificând “Cerere Acces Date” în câmpul “Mesaj” existent în respectivul formular. Dacă anumite date personale sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

Care sunt datele noastre de contact?

Orice persoană preocupată în mod special de confidențialitate, poate intra în legătură directă cu reprezentantul firmei noastre poate trimite un email prin intermediul paginei de contact Roxie Hristev, specificând „Relații Clienți – Date Contact” în câmpul “Mesaj” existent în respectivul formular.

Informații suplimentare

Datele cu caracter personal vor fi păstrate numai în perioada necesară îndeplinirii scopurilor stabilite, cu respectarea drepturilor persoanei vizate, în special a dreptului de acces, de intervenție și de opoziție. În urma verificărilor periodice, datele cu caracter personal care nu mai servesc realizării scopurilor, vor fi distruse sau transformate în date anonime, într-un interval de timp rezonabil, potrivit procedurilor stabilite de lege. Toate datele eronate sau incomplete vor fi rectificate sau eliminate din evidența curentă.

Protejarea datelor

Îți protejăm absolut toate datele tale personale prin măsuri tehnice de securitate (certificat SSL, criptare de informații, autentificare pe două niveluri), cât și prin activitatea unei persoane responsabile cu protecția datelor. Baza noastră de date este complex parolată, accesul fiind permis numai persoanelor autorizate, iar copierea datelor se face numai la locul în care aceasta este gestionată. Ne obligăm să luăm toate măsurile necesare pentru păstrarea datelor cu caracter personal într-o manieră exactă, completă și actualizată, cu îndeplinirea scopurilor pentru care aceste date au fost colectate.

Proceduri pentru încălcarea securității

Suntem dotați cu sisteme interne de raportare, mecanisme de înştiinţare și programe de raportare automată a erorilor.

De la care părți terțe primim date?

Nu folosim și nu primim date despre utilizatori de la agenții de publicitate sau de la alte părți terțe.

Decizii și profiluri automate

Nu oferim servicii care includ luarea automată a deciziilor fără intervenție umană (solicitări de credite sau profiluri publicitare).

Cerințe pentru divulgarea unei afaceri controlată de guvern

Nu desfășurăm afaceri controlate de guvern și nu suntem supuși unor legi suplimentare privind confidențialitatea datelor.