Te simti coplesita de crearea unui site si nu stii de unde sa incepi? Descarca ghidul gratuit si fa primii pasi cu incredere! Ghid creare site gratuit ➞

Ella.Flower.Design

Portofoliu

Ella.Flower.Design

magazin online pentru plante stabilizate & licheni

Ella.Flower.Design este afacerea Gabrielei, afacere care se ocupa cu crearea de produse handmade cu licheni si plante stabilizate, pereti verticali si alte decoratiuni florale. Gabriela și-a dorit inițial un magazin online, însă pe parcursul construirii lui, a decis că pentru afacerea ei de decorațiuni cu licheni și plante stabilizate este mai potrivit un catalog online. Produsele pe care le crează sunt handmade, personalizate 100% și făcute la cererea clientului, deci i-ar fi fost greu să pună un preț fix fiecăruia.

Acest catalog îndeplinește aceleași funcții ca și un magazin online (categorii produse, pagina de produs, prețuri (se pot scoate), descrieri, etc.). Diferența constă în lipsa unui buton de “Adaugă în coș” implicit a plății online.

Pe langa integrare cu catalogului online, websiteul a fost construit pe baza unui design personalizat de la zero la care am adaugat si detalii vizuale de branding (culori, fonturi si logo creat de la zero).

Poti vedea mai jos alte site-uri din portofoliu.