Curs creare site prezentare WordPRess

Website Start

Construiește-ți singură un site WordPress care îți
transformă vizitatorii în clienți.

Învață cum să-ți construiești chiar tu, în doar 5 zile, un site de prezentare al afacerii tale, urmând pas cu pas tutoriale video scurte (pentru că cine are timp să găsească răspunsul într-un video de 1 oră!?).

În sfârșit, finalizează-ți site-ul, trimite-ți clienții ideali acolo, urmărește-i cum se conectează cu brandul tău, convertește-i pe pilot automat, dezvoltă-ți afacerea online și continuă să fii plătita pentru ceea ce iubești să faci.

⭐️ 80+ antreprenoare care au urmat cursurile de creare site⭐️

Un site nu mai este de mult timp doar un accesoriu de lux, ci o necesitate absolută pentru succesul pe termen lung al afacerii tale.

Într-o lume în care prima interacțiune a clienților cu o afacere se face adesea online, lipsa unui site te poate lăsa în urmă, diminuând vizibilitatea și accesul la clienți potențiali. Mai mult, un site îți crește credibilitatea, oferind afacerii tale o imagine profesionistă și serioasă, esențială pentru a construi încrederea care să îți aducă clienți mai ușor.

 

Hai să facem un test rapid:

Ce ar găsi următorul tău client potențial dacă ar căuta afacerea ta pe Google chiar acum?

a) Nimic. Absolut nimic.

b) Concurența.

c) O pagină de biografie pentru un profesor oarecare de la o facultate de la capătul țării, care are același nume ca tine.

Adevărul este că aveai nevoie de un site încă de ieri. Și tu știi asta.

Problema este că...

😢

Ai încercat să îți construiești un site.

Există undeva acolo un site pe jumătate construit, abandonat pe Internet, cu numele tău pe el, și cam 50 de variante diferite ale unei pagini despre care încă îți este rușine când te gândești la ea.

🤕

Ești complet copleșita de toate elementele necesare pentru construirea unui site.

Domeniu? Găzduire? Care WordPress? Securitate? Procesatori de plăți? Teme? Pluginuri? AAAHHHH! Calea directă către procrastinare!

🥺

Te simți ca și cum ai fi lăsată în urmă.

Toată lumea vorbește despre ușurința cu care și-au lansat site-ul, în timp ce tu te zbați să înțelegi chiar și cele mai de bază concepte. Ești inundată de informații, dar când vine vorba de aplicarea lor, totul pare o povară imensă.

🙄

Nu ești programator, nici graphic designer, nici web designer.

Și deși îți dorești asta de mult, nu ai chiar sute de euro disponibile pentru a lucra cu un profesionist. Simți că sunt atâtea obstacole în calea finalizării site-ului tău.

🥴

Te simți pierdută într-un labirint de opțiuni.

Fiecare tutorial de pe Youtube pare să fie scris pentru cineva care deja știe ce face. Cuvintele tehnice zboară pe deasupra capului tău, și ceea ce ar trebui să fie o „soluție rapidă” se transformă într-o căutare interminabilă pe Google, lăsându-te mai confuză decât înainte.

😬

S-a întâmplat să "strici internetul" o dată sau de două ori.

Știi că vei face o greșeală, vei apăsă butonul greșit și vei șterge totul. Sau vei încerca să modifici ceva și, înainte să-ți dai seama, întregul site va fi în chineză, inclusiv instrucțiunile despre cum să-l readuci în română. Ups.

Dacă te regăsești în oricare dintre aceste situații, atunci acest curs este pentru tine.

Un site profesional, strategic și superb
va transforma vizitatorii în clienți, va fideliza clienții existenți și va face vânzarea mai ușoară pentru tine.

Dar fără un site, acei clienți potențiali vor merge direct la concurență.

Pentru că clienții tai potențiali sunt chiar acum în căutare. Ei își caută următorul coach, psihoterapeut, fotograf, social media specialist, copywriter, decorator, fix cu ce te ocupi TU. Caută activ serviciile tale.

Și pentru a-i ajuta să ia o decizie, vor să știe:

Site-ul tău este mai mult decât un logo. Este piesa finală în puzzle-ul „cum să-mi cresc afacerea” pe care nu reușești să o descifrezi.

Un site strategic și superb poate face toată vânzarea pentru tine, astfel încât cerere de ofertă a clienților ajunge în inbox-ul tău mai rapid decât au ei timp să spună „trebuie să mă gândesc.”

În schimb vor spune: FĂ-MI FACTURA!

Sfat util: dacă singura modalitate prin care cineva îți poate plăti este să dea scroll la infinit pe Instagramul tău pentru a găsi o postare veche despre serviciile tale în care le spui să dea click pe un Linktree care nu mai există, l-ai pierdut.

Ok, ok...eu pot să îți vorbesc la infinit despre Website Start dar ce dovadă mai bună că vei reuși decât site-urile create de alte antreprenoare cu ajutorul cursului?

Știu cât de copleșitor este pentru tine
să te gândești la a-ți face un site.

Prima oară când m-am logat în WordPress nu găseam și nu înțelegeam nimic, deși aveam experiență de câțiva ani ca programator. Așa că, în ultimii ani am învățat fiecare funcționalitate, am testat zeci de teme, plug-ins și page builders, mi-am perfecționat designul și am ajutat zeci de femei antreprenor să-și construiască un site pentru afacerea lor.

Iar toată experiența mea am împachetat-o frumos în tutoriale scurte, clare și ușor de urmărit și înțeles pentru ca tu să poți aplica informația imediat și să-ți construieșți site-ul de prezentare fără să te simți copleșită și fără ajutor.

Toate astea ȘI MAI MULT le găsești în Website Start!

Iată cum îți vei lansa site-ul de prezentare
într-o săptămână:

👶

Introducere în WordPress

Pregătirea site-ului

👷‍♀️

Structura site-ului

🏗

Construirea paginilor principale

📝

Construirea paginilor de Blog

🛒

Adaugare magazin online

⚔️

Administrarea site-ului

🚀

Lansarea site-ului

Iar cu aceste 6 bonusuri toată lumea o să spună că
site-ul tău a fost construit de un specialist!

Bonus #1

Tutoriale pentru adăugare magazin online

Învață cum să adaugi un magazin online la site-ul tău de prezentare printr-o serie de tutoriale ușor de urmărit. Vei descoperi cum să configurezi totul, de la produse la plăți, simplu și eficient, perfect pentru produsele tale digitale!

Bonus #2

Tutorial adăugare adresă de e-mail la contul de GMAIL

Află cum să adaugi o adresă de e-mail personalizată, cum ar fi contact@siteultau.ro, la contul tău de GMAIL. Vei învăța rapid și ușor să configurezi totul, făcându-ți mai simplă primirea și trimiterea de e-mailuri, direct din interfața familiară a GMAIL-ului.

Bonus #3

Checklist pentru conținut

Utilizează acest checklist pentru conținutul site-ului ca să te asiguri că fiecare pagină atrage clientii ideali. Așa transformi site-ul tău dintr-o simplă carte de vizită, ci într-un adevărat motor de creștere pentru afacerea ta.

Bonus #4

Checklist pentru lansarea site-ului

Înainte de a apăsa butonul de lansare, asigură-te că totul e pus la punct cu ajutorul checklist-ului pentru lansarea site-ului.  24 de puncte care te vor ghida pas cu pas să te asiguri că site-ul tău este gata să impresioneze din prima zi.

Bonus #5

Template Link in Bio

Folosește template-ul pentru ‘Link in Bio’ ca alternativă la Linktree. Acest template îți permite să aduni toate linkurile importante într-un singur loc estetic și eficient, perfect pentru profilul tău de social media. Nu mai pierde trafic important pentru site-ul tău folosind platforme externe.

Bonus #6

Template pagină de vânzări

Maximizează-ți conversiile cu template-ul pentru pagina de vânzări. Conceput să fie ușor de utilizat și eficient, acest template te va ghida în structurarea unei pagini care nu doar că arată bine, dar și convinge. Vei avea la dispoziție toate elementele esențiale și prompturi pentru a crea o pagină de vânzări atrăgătoare și persuasivă, care să transforme vizitatorii în clienți.

Hey, sunt Roxie, web designer
pentru femei antreprenor.

Creez site-uri pentru femei antreprenor din 2019. Am ajutat zeci de antreprenoare să-și construiască un site, centrul afacerii lor, iar acum vreau să te ajut și pe tine să faci asta!

Folosesc WordPress pentru a crea site-uri pentru că știu că este opțiunea cea mai versatilă și ușor scalabilă pentru orice tip de afacere.

Sunt convinsă că oricine poate învăța să își facă site-ul singură, atât timp cât are la dispoziție instrumentele și cunoștințele potrivite. Am decis că vreau să învăț femeile antreprenor cum să își creeze propriul site, fără să apeleze la un web designer.

Este timpul să îți construiești un site fără bătăi de cap, în care să investești suma corectă de bani și care să fie finalizat repede, astfel ca tu să-ți poți crește afacerea și să câștigi timp pentru familia ta…sau doar să iei o pauză și să te relaxezi.

Te ajut cu tot ce știu și îți ofer toate instrumentele și informațiile de care ai nevoie în cursul Website Start, astfel încât să reușești să-ți lansezi site-ul de care să te mândrești în sfârșit. Casa virtuală a afacerii tale în care să-ți inviți clienții, fără să te simți stânjenită că nu este aranjată așa după cum îți dorești.

Promisiunea mea este că la sfârșitul acestui curs
vei putea să:

Câștigi timp pe care l-ai fi pierdut încercând să pui cap la cap tutoriale de pe Youtube.

Nu mai pierzi timp căutând și încercând să asamblezi informații împrăștiate și incomplete pentru a-ți face site-ul să funcționeze. Învață direct ce contează, fără bătăi de cap, și folosește timpul economisit pentru a te concentra pe ceea ce îți place cu adevărat să faci.

👩‍💻

Faci orice modificare dorești la site-ul tău fără să depinzi de un web designer.

Poți să faci orice modificare dorești, când vrei tu, fără să aștepți sau să plătești un web designer. Vrei să schimbi un preț sau să adaugi o nouă secțiune? Nicio problemă. Îți poți actualiza conținutul, schimba designul sau adăuga noi funcționalități oricând dorești, fără să aștepți sau să plătești un web designer

🤳

Nu mai depinzi doar de social media.

Într-o epocă în care algoritmii rețelelor sociale se schimbă constant, având propriul site îți oferă un adăpost. Îți controlezi propria platformă, fără a fi la mila schimbărilor de politici ale diverselor platforme care fără avertizare îți pot închide contul oricând.

💰

Rămâi cu mai mulți bani în buzunarul tău.

Controlul direct asupra construirii și administrării site-ului tău nu doar că reduce costurile, dar îți oferă și libertatea de a investi acei bani în strategii de marketing, dezvoltarea de noi produse sau în îmbunătățirea experienței clienților.

💵

Deschizi uși către noi oportunități de monetizare ale afacerii tale.

Odată ce ai un site, poți începe să te gândești la monetizarea cunoștințelor tale prin produse digitale. E-book-uri, cursuri, webinarii, template-uri, înregistrări audio – toate pot fi găzduite și vândute direct de pe site-ul tău, deschizând o nouă sursă de venit.

☎️

Îți vinzi cu încredere serviciile.

Când site-ul tău este bine structurat și estetic plăcut, fiecare pagină devine o ocazie de a-ți prezenta serviciile cu încredere. Ai libertatea de a detalia fiecare ofertă, subliniind beneficiile și punctele forte care te diferențiază pe piață. Și cine știe? Poate chiar un site este această diferență!

Construiește-ți site-ul WordPress de care ai nevoie pentru a-ti crește afacerea, realizat simplu și
fără bătăi de cap tehnice.

Dacă și tu ești pregătită să câștigi mai mulți bani, să ajungi la clientul tău ideal și să te diferențiezi în nișa ta de piață, este timpul să investești în site-ul tău. Dar nu trebuie să o faci singură. Și nu trebuie să plătești unui web designer sute de euro. Vom face asta împreună!

Te-ai saturat sa tot auzi cat de important este un site bine pus la punct, dar parca niciun tutorial nu se leaga?

Stiu cum e, am fost si eu acolo, si exact pentru asta am creat acest curs. Vreau sa te scap de bataile de cap si sa-ti arat cum sa faci lucrurile sa mearga cum trebuie.

Opțiunea în rate

2 plăți lunare în valoare de:

437 RON/lună

Ce primești:

*fiind un produs de natură digitală, nu se poate returna.

Opțiunea integrală

o singură plată în valoare de:

797 RON

Ce primești:

*fiind un produs de natură digitală, nu se poate returna.

Ce se întâmplă după ce te înscrii

🛍️

Factura pe e-mail

Primești pe e-mail confirmarea plății selectată de tine.

💌

Informații de acces la curs

Tot pe e-mailul cu care ai făcut plata îți voi trimite informațiile de access pentru platforma unde vei urmări tutorialele video și descărca bonusurile. 

👩‍💻

Te poți apuca să lucrezi la site-ul visurilor tale

Acum ai acces la tot conținutul cursului și la grupul privat de Facebook. Poți să-l termini într-o săptămână sau să-ți iei cât timp ai nevoie pentru a-ți construi site-ul.

Întrebări frecvente

Desigur! Acest curs a fost conceput pentru începătoare. Am gândit fiecare detaliu pentru a face procesul cât mai simplu posibil. 🙂

Te voi învăța cum să-ți cumperi domeniul (www.numeleafaceriitaleaici.com), cum să îți faci o adresă de e-mail profesională și cum să verifici e-mailurile direct din contul tău de GMail.

Da!

WordPress este, fără îndoială, cea mai bună platformă pe care am folosit-o pentru a crea un site. Cu mine alături vei vedea cât de intuitivă și ușor de utilizat este. Vom folosi funcționalități de drag & drop și vei putea să îți construiești site-ul fără niciun cod complicat și fără să plătești pentru platformă!

Un site construit pe platforma WordPress.org implică cumpărarea unui domeniu (numele siteului – ex: roxiehristev.ro, websitestart.ro) – aprox. 11 euro/an și găzduirea (locul unde sunt salvate toate fișierele site-ului tău) – aprox. 50 euro/an. În tutorialele din curs, te ghidez pas cu pas cum să le cumperi pe ambele de la Hosterion.

În afară de domeniu și găzduire, nu mai trebuie să cumperi nimic.

 

Website Start este un curs înregistrat cu acces la tutoriale video și suport constant pe grup privat. Pe lângă asta avem întâlniri online pentru Q&A și feedback.

Imediat ce te înscrii, ai acces instant la tot conținutul cursului. Este complet în ritmul tău. Poți să-l termini într-o săptămână sau să-ți iei cât timp ai nevoie pentru a-ți construi site-ul. Eu sunt aici oricând să te ajut să îl finalizezi.

După cumpărare, vei avea acces nelimitat și pe viață la template-uri, tutoriale video, bonusuri, înregistrări întâlniri live și actualizări. Prin acces pe viață, mă refer atâta timp cât ofer cursul 🙂

Cursul Website Start te va învăța să îți construiești un site de prezentare pentru serviciile tale. Deși conține tutoriale despre setare unui magazin online, plată cu cardul, adăugare produse etc. acesta nu este potrivit dacă afacerea ta se ocupă cu vânzarea de produse fizice. Pentru asta va exista un alt curs – Shop Start.

Toate bonusurile sunt accesibile și descărcabile odată ce cumperi cursul.

Toate bonusurile sunt accesibile și descărcabile odată ce cumperi cursul.

M-aș bucura să îți pot răspunde la orice întrebare pe care ai putea să o ai. Trimite-mi un email la contact@roxiehristev.ro și îți voi răspunde cât de repede pot.

Website Start este conceput pentru a te ghida prin tot ce ai nevoie pentru a construi un site complet funcțional, strategic, superb,
fără să te simți neajutorată și care să atragă clienți.

Notă cu privire la rezultatele în urma cursului Website Start:

Website Start este un produs creat pentru a te ajuta să îți atingi obiectivul de construire al unui site pentru afacerea pe care o deții. Nu garantează creșterea vânzărilor, a numărului de clienți sau a succesului, indiferent care ar fi acesta pentru tine. 

Website Start este destinat să îți ușureze construirea site-ului pentru afacerea ta, cu un buget redus. Nu pot oferi nicio garanție cu privire la rezultatele obținute în urma participării la curs. Website Start nu promite aceleași rezultate pentru toate participantele, acestea fiind consecința directă a efortului pe care îl vei depune în urma participării la curs și a implementării tutorialelor. 

Toate cifrele de pe pagina aceasta sunt estimări sau proiecții și nu ar trebui considerate exacte, reale sau ca o promisiune a rezultatelor tale. Vor fi antreprenoare care vor cumpăra acest curs și nu vor finaliza construirea site-ului lor niciodată, deci și rezultatele acestora vor fi inexistente. 

Însă vor fi și antreprenoare care vor lua în serios participarea, urmărirea și implementarea tutorialelor, iar acestea vor reuși la final să își lanseze cu succes site-ul. Ai toate dovezile în aceasta pagină că se poate.

Totul depinde de tine, eu îți pun la dispoziție doar uneltele necesare și experiența mea pentru a atinge rezultatele pe care ți le dorești.