Ai nevoie de un site pentru afacerea ta dar ai un buget mic? Construiește-ți singură un site WordPress care îți transformă vizitatorii în clienți. Vreau si eu site! ➞

Contact

Esti gata sa faci primul pas spre a avea site-ul la care visezi?😊

Hai sa construim un site care vinde, pentru ca tu si afacerea ta il meritati!

Scapa de stresul crearii unui website si concentreaza-te pe ce faci cel mai bine! Eu am grija de restul. 😊

Ma bucur tare ca iei in considerare sa lucram impreuna la site-ul tau. Te rog sa completezi formularul de mai jos cu cateva informatii despre afacerea ta si cu ce ai nevoie sa te ajut. De obicei raspund intr-o zi la emailurile primite cu mai multe detalii cum poti programa o discutie gratuita.😊

Detalii firma

BABADOKIA DESIGN SRL | CIF: 30316740 |  J08/849/2023

Elena Reabov

4 Noiembrie 2020

5/5
Recomand cu incredere!
Roxie este un profesionist, atenta la detalii si organizata!
M-a ajutat sa creez un site orientat catre client, care poate indeplini cu usurinta nevoile nisei mele.
Am apreciat ca s-a incadrat in timp si a terminat site-ul la data stabilita initial, ca a fost receptiva si deschisa sugestiilor mele, ca a fost creativa in realizarea continutului acestuia. A inteles nevoile mele si s-a adaptat cu succes acestora.
In plus, tutorialele de la final ma ajuta sa gestionez singura site-ul dupa crearea acestuia.
Roxie, iti multumesc ca m-ai ajutat sa creez magie!

Sorina Petrescu

22 Septembrie 2020

5/5
Roxie este o persoana profesionista, care mi-a indeplinit toate criteriile, cerintele, modificarile si a venit cu solutii la ceea imi doream sa fac. Raspunde prompt si punctual. Am apreciat ca este proactiva, venind cu idei creative pe partea de design si prezentarea informatiei, in asa fel incat sa corespunda cu mesajul pe care il doream a fi transmis. Multumesc pentru colaborare si pt rezultatul final 🙏

Alexandra Dascal - Ciceoi

14 Mai 2020

5/5

Recomand cu toata increderea! Roxie este foarte rabdatoare si profesionista: cand modifici ce a realizat ea, ca apoi sa revii la propunerea ei, pentru ca era mai buna 😊, cand nu stii exact ce vrei, iar ea iti propune modelul perfect de site pentru bussiness-ul tau, cand esti pierdut in spatiu printre fonturi si imagini, iti explica, iti ofera tot suportul si iesi din toata colaborarea un client tare multumit! Multumesc din suflet, site-ul facut de tine oglindeste perfect activitatea pe care o am! 😍

Intrebari frecvente legate de
crearea unui site.

De obicei, proiectele noi le programez cu o luna in avans. Ca sa verifici disponibilitatea mea, trimite-mi un email la contact@roxiehristev.ro si revin cu un raspuns in maxim 1 zi.

Voi avea nevoie de tot continutul pe care il doresti pe site. Asta include textele, imaginile, elementele de branding (culori, fonturi, logo – daca le ai deja). Daca nu ai un manual de branding inca, putem crea impreuna cateva elemente de branding (logo, culori, fonturi) pana reusesti sa colaborezi cu un specialist.

Nu ma ocup de copywriting si SEO, insa iti pot recomanda pe cineva cu care colaborez frecvent.

Voi avea nevoie de tot continutul, sau aproape tot inainte de data de incepere a site-ului.

Sigur ca da! In functie de marimea proiectului, putem imparti investitia ta in minim 2 rate (50% avans, 50% la finalizare).

Sigur ca da! Inainte de a ne apuca de site, vom semna un contract unde sunt trecute toate cerintele pe care le discutam in prealabil. Dupa semnarea contractului, vei primi factura pentru plata avansului stabilita.

Nu, astea sunt costuri aditionale. Domeniile in general costa 10 Euro/an si gazduirea in jur de 50-60 Euro/an. Iti recomand sa le cumperi pe ambele de la Hosterion.

Depinde de tipul de site pe care il doresti. Poate dura intre 1 saptamana si 3 saptamani. Durata se poate modifica in functie de numarul de pagini, functionalitati si mai ales, de cat de prompta esti in a-mi da feedback-ul necesar pentru a continua.

La fel ca la durata realizarii unui site, si investitia pe care trebuie sa o faci variaza. Pretul unui site variaza in functie de cat de multe si complexe sunt functionalitatile pe care le doresti, numarul de pagini, cat de repede doresti sa fie gata, etc. Toate aceste lucruri cresc numarul de ore necesare pentru crearea unui site, implicit si pretul. Poti vedea preturile mele de start pe pagina de servicii.

Sigur! La sfarsitul proiectului, vei primi tutoriale video in care iti voi arata cum sa administrezi si editezi cele mai importante functionalitati din site. In plus, vei avea si perioada de suport in care ma poti intreba orice. Daca totusi ai prefera sa nu te ocupi de asta, putem discuta si stabili un plan de administrare site specific pentru nevoile tale.